- Fortryllende og unik stemme i verdensklasse

Astrid Smeplass og gitarist Jørgen Berg Svela fremførte Emotion første gang live i Bygdapøbben i Rennebu.  Foto: Jan Inge Flå

Kultur

Astrid S sin siste singel, «Emotion», lå i forrige uke på sjuendeplass på VG-lista, og nærmer seg ni millioner Spotify-spillinger globalt. Singelen ble første gang fremført live i Bygdapøbben i Rennebu.


 

Nå er hun innlemmet i stallen til et britisk management som virkelig har trua på jenta fra Rennebu.

– Astrids ekstraordinære talent følges av en ambisjon og en drivkraft som setter henne på sporet av å bli en stor global superstjerne. Vi er ekstremt stolte av å representere henne.

Dette sier Will Bloomfield, en av tre eiere i britiske Modest Management. Astrid S er ferskeste tilskudd til stallen i mangementet.

Det er VG som først omtaler saken.

Managementet som blant annet står bak Spice Girls-comebacket uttaler at de har som mål å gjøre global superstjerne av Astrid S.

De har også stått bak dette tiårets største boybandsuksess, One Direction, og Cheryl Coles solokarriere.

I stallen har de nå rundt 20 artistnavn, blant dem jentegruppen Little Mix, boybandet 5 Seconds Of Summer og den storsegeren, «X Factor»-vinneren Olly Murs.

– Astrid S er en virkelig spesiell artist – en begavet låtskriver velsignet med en fortryllende og unik stemme i verdensklasse, sier Will Bloomfield.

Smeplass’ norske manager Halvor Marstrander er storfornøyd over sin nye samarbeidspartner. Marstrander har nylig utvidet sitt eget Interstellar Management med fotballstjernene Andrine og Ada Hegerberg.

– Å få Modest med på laget gir oss et push og en unik global støtte, sier Marstrander til VG.