Ildsjelpris til Haagensli og Oppdal Taekvon-Do klubb

En rørt Geir Olav Haagensli mottok lørdag kveld ildsjelprisen for den ekstraordinære innsatsen han legger ned i Oppdal Taekvon-Do klubb.  Foto: Arvid Storli

Kultur

Anne Marie Dalen Strypet og Tone Bjerkaker fra Oppdal Juniorkorps og Oppdal Musikkforening, delte under lørdagens nyttårskonsert ut ildsjelprisen for 2018. Prisen er et samarbeid med Oppdalsbanken og består av diplom, sjekk og en bedre middag.

I kriteriene heter det også at pengene, 10.000 kroner, skal gis videre til et lag eller forening som ildsjelen selv velger ut.

Etter hvert som utdelerne fortalte om hva mottakeren(e) holder på med, blant annet at klubben og dens utøvere sanker medaljer i mesterskap både nasjonalt og internasjonalt, ble det etter hvert klart at Oppdal Taekvon-Do klubb ved generalsekretær Geir Olav Haagensli skulle tildeles anerkjennelsen.

 – Vinneren av ildsjelprisen gjør en ekstraordinær innsats, og er et hverdagsmenneske. Han startet opp laget i 1984, og holder ennå på. Han får frem det beste i enkeltmennesket, og setter alltid andre foran seg selv, sa Dalen Strypet og Bjerkaker, før de ropte Haagensli frem på scenen.

Mottakeren selv ble nokså perpleks over oppmerksomheten og strevde med å finne ordene.

- Jeg kan bare si takk og kan ikke si noe annet. Tusen takk, sa han til stor applaus fra salen.