UKM er åpent for alle - meld deg på!

Kulturskolerektor Sverre Stenløkk oppfordrer til å melde seg på årets UKM.  Foto: Arkiv

Kultur

Det nærmer seg påmeldingsfristen for ungdommens kulturmønstring (UKM) 2019.

Kulturskolerektor i Rennebu, Sverre Stenløkk, oppfordrer unge talenter om å melde seg på, og det bør de gjøre i løpet av neste uke.

Fristen for påmelding er fredag 1. mars.

- Vi håper alle kan hjelpe oss å tipse unge talenter innenfor ulike uttrykk. UKM er ikke bare for kulturskoleelever, men åpent for alle, presiserer han.

Man kan også delta på UKM med nesten hva som helst. Musikk, dans, kunst, teater, triksing med sykkel/ball, film, teknikk, impro, turn, taekwondo, dikt/noveller, stand-up og trylling er bare noen få eksempler på ting man kan vise fram på UKM.

- Kjenner du noen som er flinke til noe og som du syns bør vise det fram, da må du tipse dem om UKM, oppfordrer han.

Så langt er det påmeldt 15 innslag til kulturmønstringa i Rennebu. De aller fleste av innslaga så langt, er i fellesbetegnelsen musikk, men det er også påmeldt deltakere i konferansier, utstilling og litteratur.

I forkant av UKM, arrangers barnas kulturmønstring (BKM) i kultursalen.

- Dette blir mer som en kulturskolekonsert, og vil gå av stabelen på ettermiddagen, før UKM, sier Stenløkk.

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

UKM 2019 i Rennebu arrangeres i kultursalen i Rennebuhallen torsdag 7. mars.