«Våkna fyllesjuk i Rennebu, og husker ikke no»

Det er nok flere rennbygg som kjenner seg igjen i teksten i den nye låta til popartisten «Katastrofe».

Petter «Katastrofe» Kristiansen synger om Rennebu i sin nye låt «Nå er det helg». Her er han fra da han deltok i TV2s «Hver gang vi møtes» i fjor.  Foto: Heiko Junge/NTB scanpix

Kultur

Den norske artisten og låtskriveren Petter «Katastrofe» Kristiansen er kjent for å ha morsomme og folkelige sangtekster.

Fredag slapp han den nye låta «Nå er det helg». Med åpningsstrofene «Jeg husker deg fra gamle dager, da vi drakk om kapp», er nok dette en sang som vil bli spilt på mange vorspiel fremover.

I Rennebu har man en ekstra god grunn til å sjekke ut den nye sangen. Rennebu er nemlig nevnt i teksten. Det andre verset i låta starter med:

«Våkna fyllesjuk i Rennebu, og husker ikke no».

Katastrofe har over 100 millioner streams på Spotify og står bak slagere som «Sangen du hater», «Typisk norsk», «Elektrisk» og «Et bitte lite småbruk oppå gålå». I 2019 deltok sangeren i TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

Under kan du høre en smakebit av Katastrofes «Nå er det helg»:


 

Lokalt tenåringsidol til Melodi Grand Prix. Her kan du høre låta

Førskommende lørdag er det bare å benke seg foran TV-en når rennbyggen Alexandru Gros Grindvoll kjemper om en plass i finalen i en av verdens største musikkonkurranser.

 

Må flytte storkonsert til nabokommunen

Lokal arrangør ser seg nødt til å skvise hjembygdas storstue til fordel for nabokommunen når de booker nasjonal artist.