Utsetter ny konsert

Konserten med Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland flyttes til neste år.
Kultur

Tidligere denne uka kom beskjeden om at konserten med Highasakite er flyttet til påska neste år. Retningslinjene vedrørende maks antall publikummere på kulturarrangement fastholdes med inntil 200 personer.

- Vi har derfor i samråd med managment besluttet å utsette konserten med Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland den 13. september til 21. februar 2021, skriver bookingansvarlig Guri Hokseng i en pressemelding.


Utsetter storkonsert nok en gang

Først ble påskekonserten med Highasakite utsatt til september. Nå satser man på neste års påske.


Videre skriver hun i pressemeldingen at andre planlagte arrangement utover høsten, vil vurderes ut fra de retningslinjene som kommer fra myndighetene til enhver tid.

- Flere av arrangementene kan gjennomføres med god smittevernkontroll. Det kan også vurderes å kjøre to konserter i stedet for en i enkelte tilfeller, dette vil bli vurdert fortløpende, står det i pressemeldingen.

- Vi krysser fingre og håper at alle deltar i dugnaden, og at publikum møter opp på de arrangementene som blir gjennomført, sier Hokseng.