Hjertesukk om låvebygget i sentrum

Sentrumsområdet som låven er tiltenkt plassert på, synes jeg heller bør stå åpent.
Meninger

Jeg synes det er forferdelig at vi ikke har råd til å ha denne plassen åpen. Den er hjertet i sentrum, hvor det er fint å ha en åpning med mulighet for uteservering, sitteplasser for barn og unge eller kanskje en liten musikkpaviljong.

Kanskje kan det åpne området også brukes til diverse arrangementer, for eksempel fjellmessa?

Klatrevegg mener jeg vi kan ha utenfor hjertet av Oppdal. Et forslag til lokalisering er Andelsag-tomta ved avkjørselen til industriområdet.

Der er det god plass, fine inn- og utkjøringsmuligheter og store muligheter for parkering. I tillegg skal slakteriet snart legges ned, det må vel også være en mulig tomt å bruke til dette formålet?

Sentrumsområdet som låven er tiltenkt plassert på, synes jeg heller bør stå åpent, så de som ferdes her slipper å se det vakre landskapet som omkranser sentrum.

Jeg er sikker på at mange er enige, men at flere vegrer seg for å si noe på grunn av den betente stemningen rundt saken.

Huset er heller ikke særlig pent å se på. Det er vel derfor de kaller det låven.

Poenget mitt er at vi trenger ikke å fylle opp sentrum så til de grader for enhver pris. Jeg synes vi kan ta oss råd til å ha en liten åpning her.

Kanskje kan vi sette opp en liten musikkpaviljong, noen lekeapparater eller bruke det som friluftareale for både lokalbefolkning og turister. Et stort klatrefjell, midt i mellom alle de ekte fjellene, synes jeg ikke er nødvendig.

Det blir mye triveligere i sentrum om det åpne området får bestå.