For en uke. Fredag ble det mest hypa PS4-spillet på lenge, God of War, lansert i Norge, mandag startet sesong to av Westworld på HBO og i kveld er det premiere på Avengers: Infinity War. Og jeg har kveldsvakt, som betyr at jeg må vente til neste uke med å se Avengers og få spilt God of War skikkelig.

Det hadde for så vidt ikke vært noe problem, hadde det ikke vært for en ting: Sosiale medier. Folk som elsker å avsløre de største plot twistene og hendelsene i filmer og spill, kun for å ødelegge opplevelsen for andre. Jeg sier det rett ut: Den type folk er det verste jeg vet, den laveste form for søppel.

Jeg vet hvor jævlig det er å få de største hendelsene i en film eller et spill avslørt av idioter. Det skjedde før jeg fikk sett Star Wars: The Force Awakens, det har skjedd med Game of Thrones og andre filmer, tv-serier og spill. Hver gang det skjer, forteller jeg meg selv at jeg ikke skal gå inn på Facebook, Twitch eller Twitter igjen etter en stor premiere. Og hver gang så glemmer jeg meg. Å åpne Facebook har rett og slett blitt en vane når jeg skrur på en PC, det er faktisk et viktig jobbverktøy.

Personlig holder jeg meg langt vekk fra alt som heter forhåndsomtaler, trailere og den typen ting som kan komme til å avsløre små bruddstykker av historien i en film.

Så vær så snill, se Avengers: Infinity War, kos dere, men ikke snakk høyt ute blant folk om det som skjer i filmen. Sjansen er stor for at noen i nærheten av dere fortsatt ikke har sett filmen. Og ikke rav ivei om hvem som døde og hvordan filmen endte på sosiale medier.

Og nei, at en film er gammel er heller ikke en gyldig unnskyldning for å spoile en plot-twist for andre.