- En fantastisk matopplevelse

Oddrun Gimse er svært fornøyd med opplevelsen av å besøke restauranten The Hill på toppen av Hovden.  Foto: Arkiv

Meninger

Den nyoppussede restauranten på toppen av Hovden påberoper seg med rette å være Oppdals høyeste spisested, men det må da også være det stedet i Oppdal som kan by på en av de flotteste opplevelsene totalt sett når det er snakk om å nyte et lite måltid sammen med noe godt i glasset eller koppen, samtidig som du skuer utover «bøgda over alle bøgde», 1125 moh.

Ikke bare høyden over havet gjør dette til en himmelsk opplevelse, men prøv å bestille en pizza fra den vedfyrte pizzaovnen…begrepet pizza har i alle fall for mitt vedkommende fått ei ny mening.

Rune Nilsen og Camilla Haaker ved restauranten The Hill på toppen av Hovden høster lovord i dette leserinnlegget.  Foto: Katrine Silseth Naas

 

Jeg var så heldig å nyte godt av dette nye tilskuddet til Oppdal Skisenter bare for noen dager siden, en dag da køen for bestilling var minimal, og vi fikk kokk og driver nesten for oss sjøl. Ettersom vi også har opplevd en kø «av en annen verden» på helg, benyttet vi sjansen til å diskutere litt logistikk og komme med forslag til små ting som kan utgjøre en forskjell, og som kan høyne opplevelsen for folk på travle dager – og her kommer jeg til noe som også er essensielt for å lykkes, nemlig å ha evnen til å lytte. Rune Nilsen, som ny driver av restauranten, akkurat det var du god på!

Når vi snakker, gjentar vi bare det vi allerede vet. Men hvis vi lytter, kan vi lære noe nytt.

Jeg ser frem til mange gode opplevelser på The Hill gjennom vinteren.

Oddrun Gimse