21. november legger Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla ut på norgesturné med julekonserten "Vår Jul". 7. desember kommer trioen til Oppdal kirke.

Når de drar ut på juleturne i år, vil de nemlig ha medseg lokale sangspirer til å synge sangen "Himmel på jord" sammen medMaria Arredondo

- Har du bestandig drømt om å ståpå scenen, eller kjenner du kanskje noen som går med en artist imagen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg, sier de treartistene i en pressemelding.

Får med seg barnekor

Sangen "Himmel på jord" betyr mye for Arredondo og ser frem til å dele låten med mennesker hun treffer på turné.

- Dette er en vakker sang som virkelig fanger myeav det julen handler om for meg. Det å kunne dele denne opplevelsenmed sangglade mennesker jeg treffer på vegen fra Kristiansand i sørtil Oppdal i nord, ville gjøre dette til en helt spesiellopplevelse for meg, sier hun.

På det øvrige repertoaret stårkjente og kjære julesanger, akkompagnert av barnekor fra de 26stedene de besøker. I Oppdal har Drivdalen skolekor engasjert se i å delta på konserten.

Har du lyst til å delta?

Dersom du eller noendu kjenner vil være med Vår jul-artistene og lokale kor på konsert,kan du synge inn en liten sangprøve av Himmel på jord og sendedenne til julekonsertens innboks på Facebook: facebook.com/vaarjulMerk posten med det lokale spillestedet, for eksempel «ÅserålKirke». Artistene vil deretter velge ut bidrag.