Jonas Fjeld tilbake til Oppdal - denne gangen med eget band. Jonas har vært i Oppdal kulturhus to ganger tidligere og har begge gangene trukket fulle hus, da med Chatham County Line.

Den folkekjære artisten har i alle år hatt et stor og trofast publikum,  og har etter deltakelse i TV-programmet «Hver gang vi møtes…..» sist vinter nådd et enda bredere publikum.

I 2012 fylte Jonas Fjeld 60 år og gav samtidig ut samlealbumet «40 år på veien – 60 år i livet» - som resulterte i en egen portrettdokumentar på NRK og konsert i programserien Studio 1.

Nå har du to muligheter til å vinne en signert CD fra Jonas Fjeld, og ikke bare det, du får den personlig overlevert av Jonas selv i forbindelse med konserten i Oppdal. Ja, og så får du også to konsertbilletter med på kjøpet!

MULIGHET 1) SEND OSS ET BILDESend oss et bilde via Instagram med #opdalingen der bildet formidler en konsertopplevelse, gleden av en konsertopplevelse eller forventninger i forbindelse med en konsertopplevelse; med Jonas Fjeld eller andre artister, for eksempel ved å vise fram billetten, deg sammen med bilde av artisten eller faktisk deg og artisten sammen. Her er det fritt fram å bruke fantasien!

MULIGHET 2) LIK SIDEN VÅR PÅ FACEBOOKGå til siden vår på Facebook

Her trenger du altså verken å sende en epost eller SMS - bruk Instagram og Facebook. Vi gir bort to premier som inkluderer en personlig signert og overlevert CD, samt to konsertbilletter.

Siste frist for å delta er midtnatt onsdag 4. november. Lykke til!