Regissør Sam Mendes sin actiondrama er en spenningsfull film med flere sterke scener. Som alle andre James Bond filmer handler den om agent 007, men denne gangen er superhelten på et litt mer personlig oppdrag.

Den 143 minutter lange filmen har veldig mange raske actionscener og kan av den grunn virke litt lang, men filmen har likevel en utrolig god historie.

James Bond spilt av Daniel Craig passer som vanlig perfekt inn i rollen da han i filmen jakter på lederen i en forbryterorganisasjon som ikke har gjort annet enn å ødelegge livet til Bond. Sistnevte finner til slutt ut at han egentlig jakter på sin egen fortid.

Som vanlig oppstår det en del problemer for både James Bond og de han jobber for. 00-programmet trues med å bli utryddet, og alt dette avslører flere hemmeligheter. Ian Fleming-skikkelsen blir tvunget til å tenke igjennom om han virkelig skal fortsette agent-jobben.

Scenene i filmen er som alltid overdreven, men Daniel Craig beviser at han er en av de beste Bond-skuespillerne gjennom tidene.

Skurken selv, Franz Oberhauster, er godt spilt av Christoph Waltz og blir avslørt på en mystisk måte når han fortsetter å blande seg inn i livet til agent 007.

Terningkast: 5.

#ongdm

Dersom du er 20 år eller yngre kan du sende tekst og bilde direkte til vår ungdomskontakt på fredrik.lange@opdalingen.no. Du får alltid tilbakemelding på det du sender oss.

Du kan også bruke #opdalingen og #ongdom på , eller du følge oss på opdalingensnap eller sende melding på Twitter