Trondheim: I 2016 arrangeres Pstereo for tiende gang og utvider med en ekstra festivaldag på idylliske Marinen. Festivalen arrangeres 18.- 20. august

Bendik spilte på Pstereo allerede i 2011 da hun ble plukket ut til å spille på Tempo Camp scenen. I 2013 kom hun tilbake og leverte en fantastisk konsert på Basstionen scene.

The Thurston Moore startet sin karriere i Sonic Youth i 1980, og har siden etablert seg som en institusjon innenfor støy- og alternativ rock.

Om Astrid Smeplass fra Berkåk skriver arrangøren at: «Hun har gått fra pianotimer, korps og Idol til et popmusikalsk utrykk som vekker internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse.

Astrid S var blant de 50 første utvalgte til nesteårs store bransjefestival SXSW i Austin. Tidligere i år vant hun MTV European Music Awards for beste norske artist, i sterk konkurranse med blant andre Kygo og Madcon. Hennes siste singel «Hyde», ble sluppet i oktober 2015, VG ga henne en femmer, og sammenlignet låta med Burials sound og The Weekends R & B-approach. Adressas ga også en femmer , og mente at den «rett og slett er en lekker låt, umåtelig lovende på alle vis». Vi sier oss enige, og gleder oss til å se Astrid på Marinen!»