Under Næringskonferansen 2015 på Skifer Hotel ble årets næringslivspris delt ut. I år havnet den gjeve prisen til leverandøren av alarm- og sikkerhetsprodukter i Oppdal, Elotec AS.

- Dette var veldig trivelig og inspirerende. For det første er hele næringskonferansen en kjempesuksess med gode foredragsholdere. At den skulle runde av på denne måten setter vi i Elotec stor pris på, forteller daglig leder Jan Kleven.

Unnet de andre finalistene prisen

Vinneren vil skryte av de andre finalistene, og spesielt Spar Oppdal mener han hadde fortjent prisen.

- Jeg kjører forbi Spar-butikken hver kveld og ser Gro Myran står på og jobber. Det var veldig artig å se at hun be nominert. Alle de andre nominerte var også verdige vinnere, sier Kleven.

Sjef i Oppdalsbanken, Espen Eriksen, og redaktør i Opdalingen, Tore Aasheim, delte ut prisen og leste opp juryens dom over vinneren Elotec.

- Årets vinner ble etablert tidlig på 90-tallet og har hatt en fantastisk utvikling både i omsetning og på antall ansatte. Med lokalt eierskap har de et sterkt nasjonalt marked, men også internasjonalt.

- De har et sterkt fokus på utvikling. De utvikler ikke bare produkter, men også nye marked. Det kommer spin-off og er flinke til å utvikle kompetanse.

Får kurs i digital markedsføring

Nytt av året er at alle de seks nominerte blir tilbudt et seminar om digital markedsføring etter initiativ av Oppdalsbanken og Opdalingen.

- Under årets næringskonferanse har vi hatt forelesere som har snakket om nettopp dette, og vi mener at digital markedsføring blir enda viktigere i fremtiden, forteller Aasheim.