- Ja, det var skikkelig kaldt da vi var i Oppdal, det husker jeg veldig godt, forteller Halvor Bakke, som er programleder i "Eventyrlig oppussing" på TV3 i kveld klokken 21.30.

I kveld viser TV3-serien «Eventyrlig oppussing» episoden fra da de pusset opp hytta til Steinar Furnes og Per Erik Hindseth på Våttåhaugen i Oppdal.

Halvor forteller at han fikk innvilget en natt på hotell for å få varmen i seg, etter flere dager i hytta oppe på Våttåhaugen. Meningen var at både Halvor og resten av filmteamet skulle sove i telt, men isende vind og kulde gjorde at åtte personer måtte overnatte inne i hytta som de samtidig holdt på å pusse opp.

- Det var både veldig trangt og veldig kaldt, så jeg spurte pent og fikk en god natt søvn på hotellet nede i bygda, noe som jeg var veldig glad for, forteller Halvor.

- Jeg husker også hvor mye folk som til stadighet kom gående opp på haugen. Vi var jo der flere dager og uansett vær og føre så var det alltid noe som tok turen opp for å skrive i boka. Det var skikkelig imponerende forteller Halvor til Opdalingen.

- Ja, og så var jo utsikten fra Våttåhaugen helt fantastisk. Den glemmer jeg nok ikke med det første, forteller Bakke, som avslører at det ser ut til at det blir en ny sesong med "Eventyrlig oppussing".

  • I kveld viser TV3-serien «Eventyrlig oppussing» episoden fra da de pusset opp hytta til Steinar Furnes og Per Erik Hindseth på Våttåhaugen i Oppdal. Her er noen glimt fra TV3-opptaket i forbindelse med eventyrlig oppussing av hytta på Våttåhaugen. Bildene er trykket med tillatelse fra TV3.

  • Eventyrlig oppussing på Våttåhaugen

I motsetning til en rekke andre serier som går på TV for tiden så er denne en norsk idé, det var faktisk Halvor som kom på ideen i utgangspunktet.

- Jeg og en kamerat, Mads Pettersen fra Levanger, var en tur på Svalbard, og så begynte vi å snakke om at det skulle gå an å lage en TV-serie med oppussing av hytter som satt opp på fantastiske steder ute i den norske naturen.

- Serien er jo litt sånn "Der ingen skulle tru" blanda med oppussing, hvorfor tror du dette har slått så godt an hos publikum?

- Vi nordmenn er jo glade i å gå på tur og i naturen, og så er vi jo veldig glad i hyttene våre, og denne serien gir jo seerne litt av alt det der, og da ser det jo ut til å fungere veldig bra.

Halvor Bakke har ikke bare gode ideer når det gjelder nye TV-program; til daglig reiser han rundt og holder foredrag om interiør og design, samt at han designer sine egne kolleksjoner med møbler.

Hvor bra det fungerte på Våttåhaugen kan du se på TV3 klokken 21.30 i kveld.