- Rørende og sterk opplevelse

Som finale i Mr Gay Europe sitt moteshow på Aunasenteret torsdag kveld dukket Ida Bjørshoel og Therese Karrestad opp. De ville vise at kjærligheten er størst av alt.
Nyheter

Ida Bjørshoel og Therese Karrestad blir lørdag det første likekjønnede paret som får markert sitt ekteskap i Oppdal kirke. Torsdag kveld fikk jentene et rørende vorspiel da de overrasket publikum under Mr Gay Europe sitt moteshow på Aunasenteret.

Sammen med deltakerne i konkurransen viste paret sammen med seks år gamle Marvin Christopher Brun Karreestad, frem klær fra Cubus, Freequent, EuroSko og Intersport Oppdal. Til stormende jubel fra publikum som møtte opp i stort antall.

Det var mang en tåre som ble felt, både blant tilskuerne og modellene da moteoppvisningen pågikk, for det var et historisk øyeblikk vi ble vitne til denne torsdagskvelden i Oppdal.

- Det var veldig rørende og en sterk opplevelse for oss. For en fantastisk gjeng disse guttene er. De er bare kjempekoselige alle sammen. Og vi håper at vi sammen bidrar til å gjøre det enklere for andre å vise frem sin kjærlighet, uansett legning, sier Ida og Therese, fremdeles preget av opplevelsen de nettopp har vært med på.

Mr Gay Europe har oppholdt seg i Oppdal siden søndag kveld, og de er imponert over mottakelsen de har fått.

- Veien har ikke vært enkel, men hvis vi forener oss, kan vi gjøre noe sammen. Kjærligheten vil alltid seire, sier deltakerne i Mr Gay Europe.

Se bildeserie fra moteshowet øverst i artikkelen!