Savnet mann funnet i live

Den savnede mannen er funnet i live, sliten, men i god behold.

Leteaksjonen ledes fra Kroken bakeri på Innset.  Foto: Arvid Storli

Nyheter

De pårørende kan puste lettet ut, mannen som har vært savnet siden torsdag er funnet i live. Det var personell fra Røde Kors som fant ham. Han skal være sliten, men ellers etter forholdene i god behold.

Både letemannskap og bekymrede sambygdninger kan glede seg over at leteaksjonen endte godt.

Lensmann Finn Skårsmoen forteller til Opdalingen at mannen har vært i samtaler med helsepersonell.

Mannen ble etter hvert kjørt hjem til sin familie.

40 personer deltok i søket

Det var i 13-tiden torsdag at mannen fra Innset ble meldt savnet. Han hadde da ikke dukket opp på jobb som avtalt på morgenen.

Politiet fikk hjelp av både Røde Kors, Norsk Redningshunder, Sivilforsvaret i Sør-Trøndelag og Sea King redningshelikopter.

Operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Sør-Trøndelag politidistrikt fortalte til Opdalingen at man først og fremst var bekymret for mannens eget ve og vel, han skulle ikke utgjøre noen risiko for andre og han hadde heller ikke noe uoppgjort med politiet.

Sivilforsvaret i Sør-Trøndelag deltok også med mannskap fra avdelingene på Oppdal og Midtre Gauldal, i tillegg til at det ble brakt ut ytterligere materiell til støtte for søket fra Sivilforsvarets lager i Trondheim, blant annet  ATVer for søk og transport, samt varmetelt for letemannskapet.

Cirka 40 personer har deltatt i søket som altså endte godt, familiefaren er kommet tilrette og det skal etter forholdene stå bra til med vedkommende.