- Dette er god, gammeldags påske, kommenterte Tove Nyseter i en av kassene i Oppdal skisenter i Vangslia.

- I går var det ikke så mye folk, men det skyldtes først og fremst været. I dag har det vært skikkelig påskestemning i bakken, med fantstisk vær og mye folk, forteller Nyseter til Opdalingen.

- Det er stadig folk som stikker innom og skal låne ski, spørre om forskjellige ting og ha opplysninger om alt fra åpningstider til føreforhold, forteller Julie Erdal.

Hun bekrefter at en god del skifolk ringer på forhånd for å sjekke vær og føre, før de setter seg i bilen og kjører oppover til Oppdal.

- I går var det stillere enn forventet, og det kunne godt å ha kommet enda flere i dag, men vi må vel si oss fornøyd likevel, uttaler Erdal.

Torsdag kveld var det i alle fall stinn brakke på afterski-en i Vangslia. Det ble etterhvert så mye folk at man måtte åpne tilstøtende lokaler for å få plass til alle.

Sjekk bildekarusellen øverst i artikkelen for noen glimt fra langfredagens påskefeiring i skibakkene.

Send oss dine beste påskebilder!

Gode minner er til for å deles! Vi vi gjerne ha dine beste bilder fra påsken i Rennebu og Oppdal påsken 2017. Last opp via Instagram med #opdalingen, send på e-post til tips@opdalingen.no eller send via SMS på 992 75 900!