Tett på Lilli Bendriss

Neste uke kommer Lilli Bendriss til Oppdal og du kan fortsatt sende spørsmål til henne.

  Foto: Samir Bendriss

Nyheter

Neste uke er det klart for en "Helaften med Lilli Bendriss" på Quality Hotel Skifer, et spennende møte med Lilli fra "Åndenes Makt" på TVNorge.

Det legges opp til en åndelig kveld der publikum får komme tett på Lilli Bendriss, hennes tanker og filosofi, og der meninger er at man skal bli bedre kjent både med foredragsholderen, men kanskje like mye seg selv.

Det er et begrenset antall billetter som er lagt ut for salg, Lilli har understreket at hun ønsker å komme tett på publikum og alle som kommer skal få anledning til personlig kontakt.

Én som kanskje er like spent som publikum er Opdalingens egen redaktør, Tore Aasheim, som skal være moderator første del av kvelden.

- Jeg kjenner Lilli fra før, men det blir en litt annen setting å være den som skal intervjue henne på vegne av dem som sitter i salen og spørsmål som er sendt inn til redaksjonen.

- Har det kommet inn mange kritiske spørsmål?

- Det har kommet inn mange spørsmål, og noen er kanskje litt kritiske av seg, men de fleste er nysgjerrig på hva Lilli tenker om alt mulig mellom himmel og jord. Det er fortsatt ikke for sent å sende inn spørsmål, og det er også mulig å komme i dialog med Lilli fra salen.

- Hva kan man spørre om?

- Alt mulig! Lilli er nøye med å understreke at det hun formidler er hennes tanker og meninger slik hun føler hun har fått det formidlet og kanalisert, hun påberoper seg ikke den hele og fulle sannhet, men hun er svært engasjert i det hun tror på.

- Hva blir din rolle i løpet av kvelden?

- Første del av kvelden blir en samtale mellom Lilli, publikum og meg; litt som å være til stede på et talkshow uten kamera. Så blir det pause med mingling og noe å spise, og i andre del legger Lilli opp til en del øvelser der publikum aktivt kan være med, for dem som ønsker det.

- Hva slags forhold har du til det Lilli snakker om?

- Jeg tenker vel at jeg som journalist har en slags plikt til å stille med et åpent sinn overfor alle mennesker som jeg møter. Og så tenker jeg at folk på få tenke og mene det de vil. Min jobb er vel først og fremst å være en formidler av det hun forteller, og så folk selv bestemme hva de skal mene.

- Har du opplevd noe spesielt når du har vært sammen med Lilli?

- Lilli er et menneske med en meget sterk personlighet, og jeg har vel opplevd et par ting som jeg har syntes har vært spesielle, og passer det slik kommer vel samtalen til å komme inn på i alle fall et av tilfellene.

Lilli Bendriss kommer til Oppdal torsdag i neste uke.

Dersom du har spørsmål som du ønsker at Lilli skal svare på kan du sende dem direkte til tore.aasheim@opdalingen.no