Politiet melder klokken 21.28 mandag kveld, at nordgående felt er åpen med manuell dirigering forbi ulykkesstedet. Nordgående kø har nå passert, mens sørgående er i bevegelse.

Personbilen som var involvert i ulykken er lastet opp på bergingsbilen, mens vogntoget står klar for slep.

En halv time senere, like før klokken 22.00, meldes det at trafikken går som normalt forbi stedet.

Det var mandag ettermiddag klokken 15.26 at politiet i Sør-Trøndelag meldte at et vogntog og en personbil hadde kollidert på E6 i Drivdalen nord for Kongsvold Fjeldstue i Oppdal.

Det meldes at to personer er involvert i kollisjonen. Det skal være snakk om alvorlige personskader.

Klokken 16.20 opplyser politiet på Twitter at én person er bekreftet omkommet på stedet. Den omkomne skal være en mann i 70-årene fra Nordmøre.

Den andre personen som var involvert i ulykken, er ikke fysisk skadd, forteller operasjonssentralen nå i kveld.

Flere vitner på stedet opplyser til politiet at personbilen kom over i motgående kjørefelt.

E6 er sperret av, og Opdalingens reporter på stedet forteller at det er lang kø på grunn av ulykken. Luftambulansen har også vært på stedet, melder journalisten.

Veitrafikksentralen melder at E6 Kongsvold blir stengt i flere timer i forbindelse med undersøkelser etter trafikkulykken. Omkjøring fylkesvei 29 Hjerkin - Folldal og Riksvei 3 Tynset - Ulsberg.

Like over klokken ni mandag kveld, pågår det fortsatt bilberging på stedet. Politiet kan ikke si noe om hvor lenge utover kvelden E6 i Drivdalen vil være stengt.

Se bildeserie øverst i artikkelen!