Gjorde stas på sine egne

Torsdag ble elever ved Oppdal videregående skole hedret for sine prestasjoner i idretten og andre sammenhenger.

Her er de fleste av OVS-elevene som ble hedret for sin innsats i idretten eller andre konkurranser gjennom skolen.  Foto: Fredrik B. Lange

Nyheter

For andre året på rad var elever, lærere, trenere og samarbeidspartnere samlet på Oppdal videregående skole for å gjøre stas på elever som har markert seg positivt i konkurranser og andre sammenhenger gjennom skoleåret. Dette ble feiret med taler, musikk og kakespising.

OVS-rektor Torkild Svorkmo-Lundberg sørget for å takke alle bedriftene som er samarbeidspartnere med skolen; Sparebank1 Midt-Norge, VPG, Intersport Oppdal, Onkel Pudder og Oppdal Skisenter.

- Elevene ved Oppdal videregående skole fortsetter å markere seg positivt i ulike sammenhenger. Det gjør meg veldig stolt, og viser at det legges ned en stor arbeidsinnsats, både i og utenom skoletid av mange elever ved skolen, sa Svorkmo-Lundberg foran elevene.

Banksjef Frøydis Aalberg Jacobsen i Sparebank1 Midt-Norge avdeling Oppdal var også på plass. Hun delte ut en sjekk på 100.000 kroner, som skal gå til universitetslaget Trønder Alpin.

I skolekonkurranser har flere elever markert seg positivt. Dette er Ingve Staverløkk, Karl Erik Jøssund, Lars Solberg og Ingebrigt Killingberg (Abelkonkurransen), Einar Mesloe og Lill-Therese Ishoel (Fysikkolympiaden) og Embla Falksete (Biologiolympiaden).

I curling har følgende elever imponert: Eline Mjøen, Michael Mellemsæter, Jørgen Myran, Astri Forbregd, Morten T. Hovdal, Andreas S. Hårstad, Nina Aune, Malin Granli-Øiamo, Enya Fagerhaug, Ingebrigt Bjørnstad, Eirin Mesloe, Malin Foss, Sara Holmen, Iver Husby og Martin Bruseth.

Mats Ørstad ble hedret for sine prestasjoner på shortcar-banen. Oskar Emil Wavold har utmerket seg i vektløfting. I vinterlekene i Surnadal har Christoffer Skogtrø Steffensen deltakermedalje.

I freeski, jibbing og alpint har disse gjort det bra: Markus Fossland, Mariel Kufaas, Anna Lotta Jogeva, Gustav Johnsen Granøien, Aidan Stautland og Helena Søfteland.