- Vi har utviklet et interaktivt Norgeskart som viser hvor mye sexleketøy man kjøper i de forskjellige kommunene, skriver Sinful.no i en pressemelding.

Kartet er basert på de seneste 100.000 ordrene til selskapet i 2016.

Det er utarbeidet en index, der omsetningen for hver kommune er delt på innbyggertallet.

Det opplyses at alle data i undersøkelsen er behandlet 100% anonymt, så du har ikke mulighet til å se om det er akkurat dine naboer som er blant de frekkeste.

Resultatet viser at det er stor forskjell mellom kommunene på hvor mye sexleketøy nordmennene har liggende i nattbordsskuffen.

Koser seg utenfor skiløypene

Undersøkelsen viser at Trysil kommune ikke bare er kjent for flotte alpinanlegg. Kommunen tar også tittelen som "Norges frekkeste kommune 2016". I følge undersøkelsen kjøper innbyggerne i Trysil 2,16 ganger mer sexleketøy enn landsgjennomsnittet.

Sexologen og samlivsterapeuten Bianca Schmidt deler sine tanker om hvorfor hun tror det er hyttekommunen Trysil som topper listen:

"Trysil er et sted som er forbundet med ferie. Når man er på ferie senker man skuldrene, har det mer moro og hygger seg med venner. I løssluppen stemning våger flere å prøve ting man vanligvis ikke tørr, og det kan derfor være gøy å prøve noe nytt og litt frekt."

Oslo, Rana og Meløy følger på plassene etter Trysil.

Norges sømmeligste kommune i følge denne undersøkelsen er Ringebu. Med en score på 0,3 kjøper de langt mindre sexleketøy enn landsgjennomsniittet.

I et annet vintersportssted finnes de mest spillelystne.  Voss er den kommunen der det selges flest erotiske brettspill.

Trondheim mest kinky

I undersøkelsen er det også sett på hvor i landet det blir kjøpt sexleketøy  av den mer kinky typen.

Det viser seg at de mest eksperimenterende nordmennene holder til i Trondheim.

Her er det åpenbart at det ikke bare er mokkasiner, bart og skinnvest som er populært, men også pakker med håndjern, pisker og blindfolds.

Rennebu blant landets "sømmeligste"

Mens Ringebu er den aller sømmeligste kommunen i landet med plass 428, er ikke Rennebu langt unna med plass 422 og en index på 0,34.

Oppdal er mer som landsgjennomsnittet med en index på 0,97, og med plass 166 blant landets 428 kommuner.

Selv om undersøkelsen ikke er like seriøs som kommunebarometeret til Kommunal Rapport, og kanskje heller ikke er like anvendelig for politikerne i styringen av kommunene, kan det jo være at aktiviteten som gjenspeiles i undersøkelsen har betydning for folketallsutviklingen i Oppdal og Rennebu.

Som kjent sliter Rennebu med nedgang i folketallet, mens ordfører Kirsti Welander venter utålmodig på at Oppdal skal passere 7000 innbyggere.

Uten sammenligning forøvring var den siste plasseringen i det mer omfattende Kommunebarometeret plass 7 for Oppdal, og plass 358 for Rennebu.

Se det interaktive kartet her.