Lions høyeste utmerkelse til Inger Eithun

En trofast tjener mottok Melvin Jones Fellows plakett foran en fullsatt foajee i kulturhuset.

Inger Eithun ble både overrasket og rørt da hun mottok Lion Clubs høyeste utmerkelse av Ragnvald Johnsen og Asbjørn Liberg.  Foto: Jan Inge Flå

Nyheter

Inger Eithun mottok under avslutningen av årets Fjell- og Fårlkålfestival Lion Club International Foundation (LCIF) sin høyeste utmerkelse.

- Denne deles ut til noen som har gjort en ekstraordinær innsats. Vedkommende er her, men vet ikke noe om dette, sa Asbjørn Liberg i foajeen i kulturhuset, før han kalte frem en svært overrasket og oppriktig rørt mottaker.

"Melvin Jones Fellowships Bidrag til LCIF skjer på ulike grunnlag. Det mest vanlige er at klubbene bevilger et beløp fra sine aktivitetskasser. En annen måte er å innvilge Melvin Jones Fellowship. Vi her i Norge har slått fast at Melvin Jones Fellowship er en hedersbevisning og den høyeste som LCIF kan vise en person", skriver Lions Club på sine hjemmesider.

Mottakeren ble som sagt både overrasket og rørt, og det var ikke fritt for at mange i salen også ble blanke i øynene da Inger mottok den svært fortjente hedersbevisningen.

- Takk, var det eneste hun fikk frem før Ragnvald Johnsen festet nåla som fulgte plaketten fast på jakkeslaget hennes.

Før det var dags for å dele ut klemmer til alle de som også syntes anerkjennelsen var både riktig og særdeles fortjent. Det var ikke så rent få.