Mann anmeldt etter påkjøring bakfra

To biler var involvert i ulykken på E6 i Drivdalen onsdag morgen.
Nyheter

Like etter halv ti onsdag morgen kom meldingen om en trafikkulykke på E6 ved Vårstigen i Drivdalen. To personbiler var involvert og det skal ha skjedd en påkjørsel bakfra.


 

Operasjonsleder Annlaug Oseid ved Trøndelag politidistrikt forteller til Opdalingen at det ikke er snakk om store personskader på de syv personene som er involvert i hendelsen. Alle ble sjekket av helsepersonell på stedet.

- Det er materielle skader på bilene og vi har varslet Viking som skal komme å taue bort den ene bilen, sier Oseid til Opdalingen.

Innsatsleder Turid Hammerbeck hos politiet opplyser til Opdalingens journalist på stedet at den ene bilen kom kjørende sørfra og skulle inn på rasteplassen på E6 ved Nestavoll.

- Bilen bak kan ha vært uoppmerksom og kjørt inn i bilen foran. Om årsaken var glatt føre eller for høy fart vet vi ennå ikke, sier Hammerbeck.

Ifølge politiet på Twitter er sjåføren som kjørte inn i bakenden på den andre bilen en mann i 50-årene. Han blir kjørt til sykehuset for nærmere sjekk. Personen blir anmeldt av politiet.