Godt Nytt År!

Vi i Opdalingen ønsker bygdafolk og hyttefolk i Oppdal og Rennebu - og hvor ellers dere måtte logge på å lese oss - et riktig godt nytt år - vi gleder oss til et 2018 sammen med dere.

  Foto: Arvid Storli

Nyheter

2017 har vært et innholdsrikt år på mange måter; det har som vanlig vært opp- og nedturer, det har vært ting og hendelser som har gjort oss triste og sinte, men året som nå renner ut har også bydd på nyheter som har gjort oss glade og optimistiske.

Det er vanskelig å spå om framtida, men én ting kan vi i Opdalingen garantere også i 2018; der vi har et valg og en mulighet kommer vi til å fokusere på det positive og konstruktive.

Det er ikke sikkert du kommer til å like alt vi skriver, og det kan vel også hende at vi noen ganger kommer til å provosere deg; men så lenge det vi skriver får deg til å tenke og reagere så gjør vi jobben vår. Som lokalavis setter vi alltid Oppdal og Rennebu – og oss som bor her – først og i fokus.

Du kan selv være med å påvirke det vi skriver om; send oss tips og innspill på 992 75 900 eller e-post redaksjon@opdalingen.no.

  • ABONNMENTSTILBUD: Før jul hadde vi en abonnementskampanje for nye abonnenter med et ekstra godt tilbud, bestillingsfristen var 19. desember, men vi feirer 2018 og utvider det til et nyttårstilbud, bestill via denne linken og bli med fra starten i det nye året! Linken inneholder mer informasjon om hva tilbudet innebærer.

Så var vi ett trønderrike

Sammenslåingen av de to fylkene er en realitet, og vi må heller forholde oss til det vi faktisk kan gjøre noe med.

 

Her er noe av det vi skrev om i 2017 (for abonnenter):


Årskavalkade (1/4)

Skolestrid førte til krav om grensejustering

I første kvartal av året dreide mye seg om skolenedleggelse i Rennebu.


Årskavalkade (2/4)

Politisk uro både innad og mellom kommunene

Irriterte og provoserte politikere var det nok av både i Oppdal og Rennebu i 2. kvartal av 2017


Årskavalkade (3/4)

Turisthotellet solgt tilbake til lokale eiere

Folkefest med NRK sommertog og landsfestival, med andre ord mye liv på sommer-fjellet.Årskvalkade (4/4)

Justering av grenser og e-verk til salgs

Grensejusteringen mellom Oppdal og Rennebu står uavklart, mens Nord- og Sør-Trøndelag blir ett Trøndelag.