Utmerkelser for lang og tro innsats i Coop Oppdal

Åtte ansatte ble gjort stas på.
Nyheter

Coop Oppdal gjorde fredag 12. januar ekstra stas på 8 av sine medarbeidere. Disse fikk tildelt henholdsvis Coop Erkjentlighetsmerke for 25 års innsats samt Norges Vels medalje og Coop Oppdals gullklokke for 30 års innsats i Coop Oppdal

Styreleder John Egil Holden og administrerende direktør Morten Erik Stulen sto for utdelingene og hver enkelt fikk sine vel fortjente utmerkelser med tilhørende gode ord på veien. Slike kontinuitetsbærere er svært viktige for bedriften og de ble derfor invitert på en festmiddag på Skifer Hotell Oppdal, hvor de ble feiret som seg hør og bør.

Mens Anita Lauritzen (Gull og Gaver Oppdal), Rolan Hovstad (Extra Støren), Eva Synnøve Vognild (Coop Mega Oppdal) og Reidun Lund (Coop Mega Oppdal) har vært i bedriften i 25 år, startet Signe Torild Furunes (Coop Mega Oppdal), Åse Karin Taagvold (Coop Mega Oppdal), Gunnhild Morken (Coop Marked Ålen) og Tove Lindseth Granmo (Coop Marked Hovin) i Coop tidlig på 80-tallet og har dermed gjort seg fortjent til Coop Oppdals gullklokke og Norges Vels medalje etter hele 30 år i bedriften.