Like over tolv torsdag melder politiet på Twitter om utrykning til Torgsenteret i Oppdal, hvor det skal være brann i en av leilighetene.

Operasjonsleder Ebbe Kimo forteller til Opdalingen at det er en del røyk på stedet, men at det ikke skal være observert noen ild.

- Beboere som bor i bygget er tatt ut og alle er gjort rede for. Det er en del røykutvikling, men det er ikke så dramatisk som vi først antok, sier Kimo til Opdalingen.

Beboere i bygget er evakuert midlertidig til lokal kafe. Opdalingens journalist på stedet forteller at flere røykdykkere nå ha gått inn i bygget.

Årsaken til røykutviklingen skal være ei vifte i leiligheten. Ifølge politiet er det mye røyk som må luftes ut før beboere kan komme inn i sine boliger igjen.

- Tredje etasje får ikke flytte hjem

Lensmann Finn Skårsmoen forteller til Opdalingen at beboerne i andre etasje på Torgsenteret nå får flytte hjem.

- Desverre er det forsatt en del røyk som må luftes ut i tredje etasje og de som er berørt av det får ikke flytte hjem enda. Alle er tatt hånd om og vi har dialog med hjemmetjenesten og Quality Hotel Skifer om midlertidig boplass til de som ikke har en plass å fo for øyeblikket, sier Skårsmoen.

- Hvor lang tid vil det ta før de kan flytte hjem?

- Det vet vi ikke enda, sier Skårsmoen.