- Dette er et årlig arrangement for jæger og fiskarlaget. I fjor kom det hundre mennesker, både barn og voksne. Vi håper på mer av det samme i år, sier Erik Gunnar Fagerhaug.

Han forteller ivrig at næringslivet bidrar med mange flotte premier, som fiskerne kan konkurrere om.

- Så vil jeg absolutt si at det er gode sjanser for å få fisk der, både ørret og røye! Og skulle det ikke bli fisk, så har vi mange fine premier fra matvarebransjen som vi trekker ut, humrer han.

Fagerhaug forventer seg en hektisk dag utpå isen. Dette er andre gang isfiskekonkurransen arrangeres på uti Gjevilvassdalen.

- Tidligere var arrangementet på Stavsjøen, men det ble så pass langt å gå at det gikk utover deltakertallene. Det må være litt folk på en isfiskekonkurranse, skal det være interessant. Og på søndag blir det garantert folk!

Fagerhaug har store ambisjoner for isfiskekonkurransen.

- Jeg prøver å trøkke til med å få næringslivet til å bli med og oss med e skikkelig trekkplasterpremie. Jeg gikk ut i radioen og var så pass tøff at jeg sa at vi om fem-seks år kommer til å ha en ATV eller en skuter i førstepremie, mens vi om ti år kommer til å ha en bil i førstepremie. Det kommer til å kreve mye jobb, men vi ser absolutt potensialet, sier Fagerhaug.