Søndag ettermiddag klokken 12.48 sklei en gutt, født i 2009, på isen, for så å falle gjennom et gelenderet til en veranda i Vangslia I Oppdal. Gutten falt cirka tre meter ned.

Gutten ble sendt til St. Olavs for undersøkelse, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader. Gelenderet skal ha blitt festa skikkelig øyeblikkelig etter at ulykken fant sted. Politiet har registrert ulykken som et uhell.

Opdalingen har vært i kontakt med et vitne, som ankom ulykkesstedet fem minutter etter at gutten hadde falt.

- Det var en unge som gikk rett gjennom gelenderet på uteserveringen i Vangslia. Gelenderet var i så dårlig forfatning at skruene gikk rett gjennom det råtne treverket. Her er det manglende vedlikehold som er skyldig. Man så godt at plankene «sto ut» der ungen hadde falt ned.

Vedkommende påpeker også at gelenderet ikke ble festet etterpå, men at det ble surret fast et par benker med tau foran hullet i rekkverket, sånn at flere ikke skulle falle gjennom.

- Om ikke dette blir en sak for Arbeidstilsynet, er det noe galt. At det bare endte med at gutten fikk litt vondt i en arm er vanskelig å forstå, dette kunne gått riktig galt.