Thea Kjendlie i Reitan Convenience bekrefter til Opdalingen at Narvesen-butikken på Aunasenteret skal legges ned.

- Vi må dessverre legge ned butikken på Aunasenteret, da den ikke lenger er lønnsom. Det har vært en negativ salgsutvikling over lengere tid, og nedleggelse har vært oppe til vurdering flere ganger, uttaler Kjendlie til Opdalingen.

Det er i dag fire deltidsansatte i butikken, og kjøpmann har informert sine ansatte om avgjørelsen.

Senterleder ved Aunasenteret, Rune H. Fjelldal, forteller til Opdalingen at nyheten om nedleggelse av butikken kom som en overraskelse.

- Narvesen har vært en positiv og en engasjert leietaker de siste 15 årene. De har vært med siden oppstarten av Aunasenteret i 2003, forteller Fjelldal til Opdalingen.

- Det er alltid vemodig når leietakere må ut. Vi har blitt kjent med mange gode ansatte på butikken, sier han.

Narvesen har en lang historie i Oppdal. Da de først ble etablert i bygda, hadde de sin første butikk på togstasjonen. Deretter flyttet de til Vetltorget, før de flyttet til Aunasenteret i 2003. Der har de vært siden.

Fjelldal opplyser til Opdalingen at de skal være på senteret til 31. august i år.

- Har dere allerede begynt å sett på nye leietakere som skal inn?

- Per dags dato har vi ikke sett på det, men dette er noe vi nå må begynne å jobbe med. Dette er noe vi skal jobbe hardt med fremover og vi skal legge ned alle krefter for å få tak i nye leietakere. Vi skal komme tilbake med mer når vi har mer klart om hvem det blir, sier han.

Opdalingen har vært i kontakt med kjøpmann Britt Aalmen, som ikke ønsker å uttale seg om saken på nåværende tidspunkt.