Oppdal Smak av Fjell har engasjert Ketil Jacobsen som prosjektleder i 100 prosent stilling for ett år. Dette opplyser samvirket i en pressemelding.

Ketil Jacobsen har de siste 20 årene drevet som fotograf i eget firma. Han har jobbet med flere kjente merkevarer og har lang erfaring i visuell kommunikasjon. I tillegg har han bakgrunn fra næringsmiddelbransjen og ett stort engasjement for lokalmat og gode råvarer.

Oppdal Smak av Fjell er et samvirke bestående av ni lokale mat- og drikkeprodusenter som sammen jobber for å fremme lokalt mathåndverk fra vår region.

De ni produsentene er:

- Oppdal Spekemat

- Bortistu Gjestegard

- Bakeriet Sprø

- Jo-Sætra produkter

- Oppdal Smak & Behag

- Trollheim

- Bjørkåsen Gård

- Megarden Limousin

- Styrsvollen Gard

Samvirket tar mål av seg å arbeide fram «Oppdal - smak av fjell» som "Norges mest attraktive merkevare innen lokalmat, tett knyttet til

de unike forutsetningene for matproduksjon i fjellene i oppdalsregionen. Satsingen skal bidra til økt verdiskapning for medlemmene," heter det i pressemeldingen.

Oppdal Smak av Fjell tar mål av seg å bidra til å styrke omdømmet til oppdalsregionen som matregion i lokal og nasjonal sammenheng.