Magisk og nervepirrende jubileumsfeiring

Aunasenteret slår på stortromma når 15 år skal feires neste helg.
Nyheter

Aunasenteret feirer 15 år med magisk dag neste lørdag.

- Det er duket for magiske og nervepirrende øyeblikk på Aunasenteret lørdag 21. april, da kommer magiker og illusjonist Christan Wedøy, eller Lord Christian, som mange kjenner han som fra Norske Talenter og Newton på NRK, til Aunasenteret og Oppdal, skriver senterleder Rune H. Fjelldal i en pressemelding.

Lord Christian er en av Norges få helprofesjonelle magikere som lever av sin magi. Han har rundt 35 millioner visninger på YouTube og han har deltatt på en rekke TV-show i blant annet England, USA og Tyskland.

- Når han kommer til Aunasenteret neste lørdag, vil han gjennomføre en rekke nervepirrende stunts, som sveveillusjon utendørs, høyt til værs. Det er umulig å ikke la seg fascinere av illusjonistens kunster, sier Fjelldal.

Lord Christian og hans team stiller med show, som sveveillusjon street magic, illusjonsshow og utbryterstunt - og nå kan du oppleve ham i levende live, med egne øyne på Aunasenteret, dette er noe du ikke vil gå glipp av.