Folkemøte om Nerskogveien

Vil ha svar fra fylkespolitikere om prioritering av veimidler.

Dette er fra en "snill" del av fylkesveien over Nerskogen. Nå inviterer orførerne i Rennebu og Oppdal til folkemøte om veien som i mange år har hatt et skrikende behov for utbedringer.  Foto: Arkiv/Jan Inge Flå

Nyheter

Førstkommende mandag arrangeres det folkemøte på Nerskogen Landhandel. Her vil representanter fra hovedutvalg for vei i fylket møte. Det er ordfører Kirsti Welander i Oppdal og ordfører Ola Øie i Rennebu som i fellesskap inviterer til møtet, og det vil også muligens bli deltagelse fra administrasjonen i fylkeskommunen.

Fra fylket er det bekreftet at leder i Hovedutvalg for Veg i Trøndelag, Gunn Iversen Stokke (Sp), nestleder Jan Inge Kaspersen (Ap) samt Pål Sæter Eiden (H) kommer til Nerskogen.

- Poenget med møtet er at fylkespolitikerne møter lokalbefolkningen. Nerskogveien har vi jobbet med i ti år, og både vi i Rennebu og Oppdal jobber jevnt og trutt med denne saken, forteller Ola Øie.

Øie forteller at man venter på en rapport fra Statens vegvesen, der det kommer forslag til utbedringer. Nylig ble det også kjent at fylkeskommunen utsetter utbedringer av veien til neste år, dette på grunn av den kommende NATO-øvelsen.

- Klarer vi å legge en plan, der arbeidet med å utbedre kan starte til våren, har vi kommet godt i gang, sier Øie og oppfordrer samtidig folk til å møte opp ved butikken på Nerskogen under folkemøtet førstkommende mandag kveld..