Svar på leserinnlegg fra Arve Withbro, publisert i Opdalingen 02.07.18

Rennebu SP mener at de politiske partiene i kommunen bør stå sammen i viktige saker.

Som Rennebu AP's representant Arve Withbro selv skriver i sitt innlegg, er Rennebu kommune inne i en tøff periode.

Kommunestyret vedtok høsten 2017 en økonomiplan som var tøff og bestemte derfor samtidig at den skulle revideres innen juni 2018. Den økonomiske situasjonen ser ikke lys ut for vår del og det kreves at det tas tøffe valg- til det beste for Rennebu.

I siste kommunestyremøte la Rådmannen fram de faktiske tall, og vi ble utfordret på hvor vi mener smertegrensen for tjenestetilbudet vårt går. Etter at Rådmannen tydelig og greit har forklart oss tingenes tilstand, blir vi undrende når Arbeiderpartiet uten forvarsel kommer med sine fire punkt som forslag til vedtak.

Har vi fått de samme opplysningene? Er det informasjon om lyspunkter vi ikke har fått med oss?? Rennebu SP ønsker å drive en konstruktiv, realistisk og ansvarlig politikk. Det er krevende i den situasjonen som vi er i nå, men som folkevalgte er det vår jobb å føre en ansvarlig politikk!

Rennebu SP vil jobbe for å finne en løsning for å realisere planer om nytt helsesenter på Berkåk. Vi ønsker at Aktivitetsparken skal bli en realitet. Rennebu SP vil jobbe aktivt med utvikling i boligmarkedet og at næringslivet skal få en oppblomstring fremover og vi vil jobbe for å finne muligheter for å bevilge penger til vedlikehold av kommunale veier.

Men vi vil gjøre det med føttene godt plantet på jorda. På siste kommunestyremøte mente vi derfor at Rådmannens forslag til vedtak var det eneste riktige!

Ola T. Lånke sier i sitt intervju med Opdalingen den 06.07.18, at «vi politikkere må først få en felles virkelighetsoppfatning». Det stiller vi oss 100 prosent bak! Vi må samles om de utfordringene vi har, legge valgløfter til side og prøve å redde Rennebu fra stupet!

Rennebu Senterparti er villig til å jobbe, og sammen kan vi oppnå resultater! Vi vil ikke være en bremsekloss for utviklinga i Rennebu, men vi må være realistiske. Vi mener ansvarsbevisste politikkere må være villig til å ta de valgene som kreves og gripe de muligheter som fins til enhver tid.

- Kommunestyregruppa i Rennebu Senterparti -