Vår tipser beskriver Knut Atle Kristiansen som en kar som «alltid er blid og hjelpsom» og skryter av den serviceinnstilte holdningen hans og at han får kundene til å «føle seg vel».

- Nei, så trivelig! Å få gode tilbakemeldinger er alltid gøy. Det er vel noe vi mennesker kan bli flinkere til generelt. Som regel er vi flinkere til å si ifra når det er noe negativt. Dette var virkelig morsomt, sier han til Opdalingen i det han mottar blomsten.

Kristiansen er svært opptatt av service og påstår at det ofte er viktigere for ham å yte god service og gi kundene den oppfølgingen de trenger, enn det faktisk er å selge en vare.

- Hvis vi gir kundene en god opplevelse, sånn at de drar herfra og er fornøyde, da er sjansen for at de kommer tilbake større. Jeg er ikke så veldig glad i sure servicefolk selv. Er de ansatte i en butikk sure, så minsker i hvert fall sjansen for at jeg kommer tilbake. Jeg forsøker også å passe på sånn at jeg følger opp de kundene som har bestilt en vare, ved å gi dem beskjed når vi får den inn på lager.

Tipseren fortalte også at du øfte hører Kristiansen synge bak en eller annen reol, før du faktisk ser ham. Selv vil han ikke skryte av sangstemmen sin.

- Det blir kanskje en og annen strofe fra sanger som ikke passer til årstiden i det hele tatt. Jeg er nok ikke noen stor sanger, humrer han.

Kristiansen flyttet til Oppdal fra Gjerdrum i mai 1995. Utpå høsten samme år ble han ansatt hos Sport1 og der er han fortsatt.

- Jeg hadde nok aldri blitt her så lenge, om jeg ikke trivdes så godt som jeg faktisk gjør. Jeg har og hat hatt utrolig mange fine kolleger og jeg føler jeg har et godt forhold til kundene våre.