- Syv av ti nordmenn mener det er viktig å finne fram til lokalmat når de er på ferie, men bare 29% synes lokalmat er lett å finne (Mediacom/Norstat for Matmerk i 2017). Det har vi tenkt å gjøre noe med, skriver Ketil Jacobsen, prosjektleder i Oppdal Smak av Fjell, i en pressemelding.

De ønsker å styrke oppdalsregionen som matregion. Som en del av denne satsningen skal de arrangere matmarked/torgsalg i Ola Setroms veg, fra gamle brannstasjonen frem til krysset ved G-sport og Husfliden, fire ganger per år.

I dette området blir det stengt. Skifer hotell er markert i blått som en " L" opp ned.

- Vi håper dette vil bidra til å styrke Oppdal som en lokalmatdestinasjon siden vi legger disse arrangementene til perioder der Oppdal har mange tilreisende, sier Jacobsen.

Ketil Jacobsen

6. og 7. oktober, samtidig som Fjell og fårikålfesivalen, blir første mulighet til å stifte bekjentskap med markedet. Deretter blir det nytt marked før jul, i vinterferien og påskeferien.

Ola Setroms veg blir stengt i forbindelse med markedet.