Bråkete ungdommer og kjøring i beruset tilstand. Slik var nattens politilogg

Illustrasjonsfoto. 

Nyheter

Operasjonsleder Kamilla Engen forteller til Opdalingen at det har vært en forholdsvis rolig helg i Oppdal og Rennebu.

Klokka 21.29 fikk politiet melding fra campere ved Gjevilvatnet om ungdommer som forstyrrer andre, med å spille høy musikk og fyrt av noe som smeller. Engen opplyser om at det skal være mange som camper i området.

- Det er usikkert hva som ble fyrt av og de som ringte inn til politiet hadde snakket og kjeftet på de som forstyrret. Vi prioriterte ikke oppdraget og vi hørte ikke noe mer fra dem, sier operasjonslederen.

Bil kjørte av veien

Klokka 01.06 i natt fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien. Det er ikke snakk om personskade eller materielle skader på bil og fører.

- Det er snakk om mulig beruselse. Vi kommer på stedet i ettertid og fikk ikke tatt dem kjørende. Etterhvert får vi kontakt med bileier og det ble tatt en blodprøve. Etterforskningen får vise hva som har skjedd, sier Engen.