– En ekstra dimensjon til utelivet

Uteserveringen nærmer seg ferdig og nå gjenstår det å få på plass de siste detaljene før dørene åpnes. Foto: Katrine Silseth Naas  Foto: Foto: Katrine Silseth Naas

For vår del betyr det at vi kan tilby et nytt produkt. Det blir et uformelt møtested på hotellet, så du trenger ikke å komme i dress for å kunne spise her. Arve Tokle, hotelldirektør

Nyheter

Før sommerferien startet arbeidet med det nye tilbygget til Quality Hotel Skifer. Bygger er laget for å kunne tilby uteservering og hotelldirektør Arve Tokle forteller til Opdalingen at de har jobbet lenge for å få dette prosjektet opp å gå.

– Det fysiske arbeidet startet rett før sommerferien, men dette er noe som har vært planlagt og prosjektert en god stund, sier han.

Tilbyr et nytt produkt

Tokle mener uteserveringen kan være et fint tilbud til hotellet.

– For vår del betyr det at vi kan tilby et nytt produkt. Det blir et uformelt møtested på hotellet, så du trenger ikke å komme i dress for å kunne spise her, sier han.

– Dette er noe vi har ønsket å få på plass en stund og det er veldig gledelig at arbeidet nå nærmer seg slutten, sier han.

Skjenkebevillingen er allerede på plass og snart kan dørene til uteserveringen åpnet. Tokle håper at alt skal være ferdig i løpet av neste uke.

– I første omgang kommer vi til å bruke litt tid for å se hvordan det fungerer. I tillegg skal vi få på plass rutinene, sier Tokle.

– Har dere fått noen tilbakemeldinger fra gjestene om at dette ser spennende ut?

– Jeg tror det er mange som synes at dette er veldig spennende og at det er veldig positivt for hotellet og for hele Oppdal. Bygget blir på rundt 100 kvm og har sitteplasser til 80–90 personer. Det vil i hovedsak brukt i forbindelse med mat og servering, men det kan også brukes i forbindelse med lukkede lag og forskjellige arrangementer på hotellet, sier hotelldirektøren.

Det er Uteservering som har levert selve bygget og lokale bedrifter som har utført arbeidet.

Positivt innslag i sentrum

– Dette vil bety mye for hotellet, men hva tror du det vil bety for Oppdal som destinasjon?

– Dette kommer nok til å gi en ekstra dimensjon til utelivet i Oppdal. Og det kommer til å bli et positivt innslag i forhold til sentrum og et fint supplement til alt annet som er her, sier han.

Tanken bak bygget er at det skal kunne brukes hele året.

– Jeg tror dette kommer til å bli tatt godt imot. Det er varmelamper i taket og på sommeren er det mulig å åpne taket. I tillegg er vinduene tredelt, så du kan dra de to øverste delene helt ned. Her kan du sitte å nyte så mye sol du vil på sommeren, sier han.