Samtrivsel og fårikål for både gammel og ung

Fårikålfest på sykehjemmet.  Foto: Torgun Sunde Fladby, Oppdal frivilligsentral

Nyheter

Det var fylt til randen med glade gamle og unge ved Oppdal sykehjem på fredag, da beboerne fikk en smakebit av Fjell- og fårikålfestivalen. Arrangementet er et samarbeid mellom Oppdal Frivilligsentral, Oppdal videregående skole, Livsglede for eldre og ikke minst Oppdal sykehjem.

Det har blitt en fin tradisjon at unge og gamle samles på Oppdal sykehjem til åpning av Fjell- og Fårikålfestivalen. Fårikålgeneral Stein Mellemseter kom også innom for å åpne festivalen, mens det ble servert nydelige sveler som ungdommene fra videregående hadde laget.

Fårikålservering.  Foto: Torgun Sunde Fladby, Oppdal frivilligsentral

 

Det ble også fremført flott sang fra barnehagebarna som hadde møtt opp. De ga publikum et sprudlende innslag. Det er ingen tvil om at den eldre garde og de unge trives godt sammen.

Sang og musikk hører med på en dag som denne. Einar Størvold underholdt med trekkspillmusikk, mens Elin Bretten nok fikk fram gamle minner der hun satt ved rokken og spant ull fra egne sauer.

Livsglede for eldre gjorde en god jobb under fårikålfesten ved Oppdal sykehjem.  Foto: Torgun Sunde Fladby, Oppdal frivilligsentral

 

Det ble skikkelig liv i forsamlingen da Erik Bjerke og Svein Berntsen kom innom med sau som skulle klippes, gode minner for alle som har opplevd dette i sine yngre dager.

Og som seg hør og bør på en Fjell og Fårikål festival ble det servert fårikål til de som ville ha!