Toppløs kvinne råkjørte gjennom Oppdal

Nyheter

Den eneste hendelsen oppdalspolitiet har å rapportere om fra Fjell og fårikålfestivalhelga, er at de søndag ettermiddag mottok en melding om merkelig oppførsel og hardkjøring langs fylkesveg 70 mot Oppdal.

- Det var en dame som kjørte til Oppdal og videre sørover over Dovrefjell. Vi videreformidlet tipset vårt til politiet i Innlandet og de stanset henne på sørsida av Dovrefjell. Det skal være snakk om en dame som hadde noe hun ønsket å formidle. Hun kjørte toppløs og skal ha vært ute av bilen med manglende påkledning, sier Skårsmoen og fortsetter:

- Disse meldingene har gått inn til politiet i Trondheim, så jeg vil tro det skjedde i Oppdal kommune. Folk stussa på om det kunne være noe rus inne i bildet, men det var mer et helsespørsmål. Kvinnen ble sendt til legevakta sør for Dovrefjell. Det hele var i grunn ganske udramatisk. Ingen skade skjedd.

En fredelig helg for politiet

- Hele helga har gått pent og pyntelig for seg. Det har vært masse folk og god stemning ute både på kveldene og om nettene. Tilbakemeldingene fra de som har jobba om nettene i helga har vært utelukkende positive, så politiet er svært fornøyd med folks oppførsel i forbindelse med Fjell- og fårikålfestivalen, sier lensmann Finn Skårsmoen til Opdalingen.

Han sier at politiet kunne ha vært pirkete på såkalt «villmannsparkering», hvis de hadde ønsket det, men de valgte å vise skjønn med tanke på de store folkemengdene som befant seg i sentrum i helga.

- Det blir utfordrende å finne parkeringsplasser, når det er så mye folk her, men det gikk aldri utover framkommeligheten langs veiene, så da valgte vi å bruke skjønn.