Innbrudd og hærverk oppklart

Nyheter

Politiet melder torsdag ettermiddag at innbruddet på Innset skole er oppklart.

- Det er to unge gutter under strafferettslig alder som har lagt kortene på bordet etter indre justis i familien. HEr er det noen foreldre som har stilt noen kontrollspørsmål, som har bidratt til å oppklare saken, sier Finn Skårsmoen, avsnittsleder ved Oppdal lensmannskontor.Guttene har torsdag vært på lensmannskontoret og avgitt forklaring. Saken anses som oppklart. Siden guttene er under strafferettslig alder, er det uklart hva som vil skje videre.

- Det er nok noe spenningsforløsende som har utviklet seg. Det viktigste er at vi nå vet hvem som har gjort det, og at lokalbefolkningen slipper å spekulere, sier Skårsmoen.

Det er ikke borttatt noe under innbruddet, men det er gjort hærverk.