- Gode forhold tross mildvær

Nyheter

Forrige uke kunne skilystne oppdalinger spenne på seg langrennsskia i Storlidalen. Snøfall og minusgrader gjorde at Hallvard Storli kunne tråkke opp en ni kilometer lang løype. Uka som har vært har vært preget av mildvær og regn, men Storli har klart å få på plass en 4,5 kilometer lang løype til skiglade entusiaster.

- Jeg har akkurat vært å kjørt til Tovatnet og forholdene er relativt bra. Men folk må gå på føttene en liten kilometer fra parkeringsplassen, for det er ikke forhold på dyrket mark til å tråkke opp løyper, sier Storli til Opdalingen.

Han forteller at løypa står bra etter veien og at den har holdt seg bra etter forrige helg.

- Det har allerede kommet en del folk som vil gå på ski idag. Forrige helg var det voldsomt med trafikk og utrolig populært. Folk var fornøyde, så det er synd at mildværet ødela litt, sier han.

- Hvordan tror du forholdene kommer til å være de nærmeste dagene/ukene?

- Det som berget i dag, var at det var minusgrader. Men om det blir mer plussgrader framover, som det er meldt, så tørr jeg ikke kjøre mer før vi får påfyll av snø, sier han.

I Kåsen ble fjorårets snø lagt ut i løypene. Mildværet har tæret på løypene, men det skal også være muligheter for å ta seg en tur på ski der i helga også.