Ingen overraskelser på Høyres nominasjonsliste

Ingvill Dalseg er Høyres topplistekandidat i Oppdal.  Foto: Arkiv

Nyheter

Nominasjonskomiteen i Oppdal Høyre har vært i arbeid siden før sommerferien og nå er nominasjonslisten foran neste års kommunevalg endelig klar.


Her er kandidatene i rekkefølge:

Ingvill Dalseg

Ketil Jacobsen

Eli Dahle

Olav M. Mellemsæter

Joar Grønset


- Å finne fram til topp-kandidatene har ikke vært særlig vanskelig eller kontroversielt. Komiteen har derfor valgt å gå ut med de 5 første på listeforslaget i god tid før nominasjonsmøtet, som finner sted 21. november, skriver komiteen i en pressemelding.

Komiteens vurdering lyder som følgende:

«Ingvill Dalseg har vært varaordfører i den valgperioden vi snart har lagt bak oss.

Hun har etter komiteens mening skjøttet dette vervet på en utmerket måte. Hun har vært aktiv og synlig, tatt gode initiativ, og har stått på for Oppdal på de øvrige politiske arenaer der hun har deltatt. Hun er vår selvskrevne kandidat til ordførervervet.

De øvrige 3 kandidater som er aktuelle for gjenvalg har, sammen med Ingvill, dannet en gruppe som har vært både synlig og slagkraftig.»


Et ekstra pluss til Eli Dahle, som har løftet Driftsutvalget opp til å bli et politisk utvalg som avtvinger respekt, og som har lagt til rette for en bedre og tettere politisk oppfølging av de tjenesteproduserende enhetene i kommunen vår.

Komiteen er også glad for å ha fått med seg Joar Grønset på laget.

- Han vil være en styrke for oss, spesielt i næringspolitiske saker, skriver komiteen i pressemeldingen.