Tre nye viltpåkjørsler

Illustrasjonsfoto  Foto: Terje Pedersen/NTB Scanpix

Nyheter

Klokken 19.18 torsdag kveld fikk politiet melding om at en rev var blitt påkjørt i Gråura. Reven løp videre. Viltnemda ble satt på saken.

Klokken 21.14 samme kveld rotet en hjort seg ut på jernbanen, hvor det ble truffet av kveldstoget som var på vei i retning Trondheim. Toget kom best ut av sammenstøtet med hjorten, som ble liggende dødt ved toglinja.

Drøye to timer senere, klokken 23.39, ble et rådyr påkjørt av en personbil ved E6 ved avkjørselen til Gisnadalen. Rådyret måtte bøte med livet, mens bilen fikk relativt små skader i plastikken i fronten av bilen.

- Det går med utrolig mye hjortevilt i løpet av en sesong, både langs jernbane og vei. Snøen bidrar til at den ferdes mer langs veiene. Heldigvis oppsto det ingen personskader denne gang, sier lensmann Finn Skårsmoen.