Boret 222 hull i isen

Det ble solgt 222 hull til isfiskekonkurransen på Ångardsvatnet i Storlidalen.  Foto: John Torve

Nyheter

Isfiskekonkurransen på Ångardsvatnet i Storlidalen er populært. Og når værgudene viser seg fra deres beste side, vet folk å møte opp.

Hele 222 hull ble kjøpt og det ble fanget til sammen ni fisk i løpet av søndagens konkurranse. Både største, mellomste og minste fisk ble premiert – førstnevnte med 1000 kroner og de to siste med 500 kroner.

- Det var en fantastisk fin dag. Det var kjempevarmt utpå isen. Jeg tror det er lenge siden vi har hatt så full klaff med tanke på både forhold, vær og is, sier Per Morten Holand i Fritt liv på Lønset.

Største fisk var en skikkelig kubbe på 264 gram. Minste fisk var 40 gram stor.

Hovedpremien, som ble trukket ut på hullet, var en batteridrevet sparkesykkel fra Intersport.

- Vi fikk også besøk av et fly fra Oppdal flyklubb, som fløy over oss og så på folkelivet. Alt i alt er vi fornøyde med arrangementet og oppmøtet, sier John Torve, som var leid inn som speaker under arrangementet. 

Isfiskekonkurransen ble arrangert av prosektgruppa Fritt liv på Lønset i samarbeid med Lønset grunneierlag.