Få lokale nyhetsvarsler fra Opdalingens nye app

Opdalingen utvider det digitale tilbudet.
Nyheter

Opdalingen utvider det digitale tilbudet, og har har nå fått en egen nyhetsapp. Appen, som heter Opdalingen nyheter, vil i hovedsak speile nettavisa Opdalingen.no. Appen ligner på Adresseavisens nyhetsapp, og vil nok være gjenkjennelig for mange.

Pushvarsel

I tillegg til nyheter har appen en varslingsfunksjon, som gjør at du kan få pushvarsel når det skjer noe vesentlig i vårt område. Appen er dessuten svært driftssikker, og for abonnenter vil den være en god måte å lese Pluss-artikler på nettavisa uten påloggingsproblemer.

Egen app for eAvisa

Fra før har Opdalingen en app for eAvisa, Opdalingen eAvis. Du finner begge appene i App Store. Nyhetsappen er dessverre ikke tilgjengelig i Google Play for androidtelefoner.