Oppdal bidro sterkt på Matstreif i helga

Festivalen Matstreif ble arrangerert i Oslo denne helga. Oppdal stilte med flere aktører, og Lene Berg var festivalkokk for hele trønderstanden.

Lene Berg (i midten) fra Bortistu Gjestegaard var festivalkokk for trønderstanden. Her sammen med Ellen Torvaldsen (t.v) fra Kuringen og Kristine Daling Sakshaug fra Øyna.   Foto: Oi! Trøndersk Mat og Drikke

Nyheter

Aktører fra Trøndelag sto sammen som Matriket Midt på Matstreif i Oslo i helga. Her ble det servert smaker fra hele Trøndelag; fiskekaker fra Rørvik Fisk, vaffelmel fra Gullimunn på Innherred, kaffen kommer fra Øver-Bakken Økologiske Kaffebrenneri på Inderøya, bringebær fra Veiseth på Stjørdal, Rørosrømme, fantastiske blåskjell fra Fosen, mjødurtbrus, samt fenalår og flatbrød fra Oppdal. Til sammen utgjorde det en smak av Trøndelag og Matriket Midt – og det slo an!