Ola Øie fortsetter som ordfører i Rennebu

Får støtte fra Høyre og Venstre.

Ola Øie fortsetter som ordfører i Rennebu, og Marit Berkås fortsetter som varaordfører.  Foto: Jan Inge Flå

Nyheter

Rennebu Ap har innkalt til pressekonferanse på Berkåk klokka 9 torsdag morgen. Der opplyser de om at de har kommet til enighet med Høyre og Venstre. Dermed fortsetter Ola Øie som ordfører også de neste fire årene. Dette er det samme flertallet som sikret ham makten for fire år siden. Som for fire år siden, fortsetter Marit Bjerkås (Ap) som varaordfører.


Rennebu Ap gjorde et svært godt valg med hele 42 prosent av stemmene, en framgang på 6,3 prosentpoeng fra valget i 2015. Likevel var det ikke gitt at Ola Øie fikk fortsette som ordfører. Sp håpet å få flertall ved å ha med seg KrF og Høyre på laget.


- Vi setter vår lit til KrF og går for ordførevervet

Rolf Arne Bruholt i Rennebu Senterparti sier at ballen fortsatt er i spill når det gjelder kampen om de politiske vervene etter valget.Valgets store vinner kan miste ordførervervet

Senterpartiet avviser valgteknisk samarbeid med Arbeiderpartiet - Ola Øie kan bli vraket.