Mange kom og feiret ettårsdagen til Grendabua

Lørdag feiret Grendabua på Innset at det er ett år siden den ble startet opp, med blant annet kake- og kaffeservering og musikalsk innspill.

Magne Kleffelgård (f.v), Kåre Haugan, Anne Lise Kleffelgård, Anne Marie Nyhus, Jan Helge Lien, Hanna Haugan, Tove Inger Lien og Arild Skjulshus står sammen med Tordis Bjørnstad og Sigrun Hallgunset (som ikke var til stede lørdag) for den daglige driften på Grendabua.   Foto: Mats Eid Bjørset

Nyheter

For et år siden, ble ideen om Grendabua satt til livet på Innset. Da hadde man i halvannet år vært usikre på hva bygget som tidligere blant annet har huset en dagligvarebutikk skulle brukes til. Forslaget om bruktbutikk ble altså vedtatt, noe Vegar Hyttebakk, leder i Innset og Ulsberg grendalag er glad for i dag.