- Det er liv laga for barnehage på Fagerhaug

Barnehagen feirer 40 år i desember. Det skal markeres med brask og bram.

Både ansatte og barna gleder seg til bursdagsfest. Nederst fra venstre: Tove Havdal med Peder Snorroeggen på armen, Ingeborg Sætrom, Ole Marius Strøm Øverste rekke fra venstre: Åse Husehaugen, Kine Rise Botnan, Iver Øvergård, Maria Kristensen, Kaja Lilleindseth, Vårin Norheim Bjørndalsæter, Mari Havdal, Eline Snorroeggen, Kristin Lien, Marius Sørhus Holden, Isak Hammer Rakbjørg, Torje Roos, Emilie Gisnås. I sklia: Gunn Eli Tellebon med Agnar Husehaugen i fanget.  

Nyheter

4. desember 1979 så barnehagen på Fagerhaug lyset for første gang. Det var Ingeborg Sætrom som var den første styreren av barnehagen. Neste uke feirer barnehagen 40 år og det skal markeres med brask og bram.