- En uholdbar situasjon som vi må løse så raskt som mulig

Møtet med utvalgslederen for vei ble et positivt møte.

Utvalgslederen for vei i fylkeskommunen Hallgeir Grøntvedt (i midten), møtte ordfører Geir Arild Espnes (Sp) (t.v.) og varaordfører Elisabeth Hals (V) denne uka. De var på befaring på brua over gamle E6 mellom Sagtunet og Snøfuglbygget. Det er denne brua som blir proppen om 200-års flommen eller 1000-års flommen kommer. Kommunedirektør Ole Bjørn Moen og utviklingsleder Jan Kåre Husa var også med på befaringen.  Foto: Privat

Nyheter

Tidligere denne uka tok utvalgslederen for vei i Trøndelag fylkeskommune, Hallgeir Grøntvedt, turen til Oppdal. Her møtte han ordfører, varaordfører og administrasjonen i kommunen i forbindelse med brua over Ålma, på gamle E6 mellom Sagtunet og Snøfuglbygget.